Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, bastırık taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Kötü sınıftaki meseleyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait taharri geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi boyut anında kapının olası olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir dokuması vardır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin dünya oluşturur.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli derece ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yönetmeliğinde belirtildiği gibi hınçe dayanıklıdır.

Ankara Yangın Bapsı iletilmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip kaygı ettikleri tüm mevzular için fen sahibi olabilirler.

Report this wiki page