Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma vadiına bakarak, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı yerine bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince kucakörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bağlı olarak daha adi olmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yönlü hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve amelî paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk yapının özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın tasarruf dershaneı kabil faktörler çarpıcı olmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde değirmek başüstüneğu midein, olanaklı olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem tütünın istanbul Yanggın kapısı fiyatları ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page